lördag, september 14, 2019

En dag i Enånger

Det var länge sedan vi var i Enånger så när vi åkte in till stan för att handla och göra oss av med lite återvinning så ringde vi ut till Änga och kollade om Lasse och Birgitta var där. De var det så då åkte vi hem och packade om och åkte till Enånger.

När vi kom dit blev det en liten promenad med tjejerna eftersom de bara gått en kort rastningspromenad och varit ute på gården på förmiddagen. Esset fick verkligen springa av sig ordentligt på täkterna. Efter promenaden fick de dessutom apportera en kaja och duva som jag tagit med. De var fortfarande frusna men det tänkte jag kunde vara bra. Det fingerade i alla fall riktigt fint även om hon gärna tar vinggrepp ibland. Tror att jag ska sätta ihop fåglarna med gummiband när de tinat.

Lasse, som varit iväg på logeaktiviteter, kom hem så vi tog en fika innan vi gick ut och tog upp årets potatis medan Lasse klippte gården.

Till middag gjorde vi koppar med ost, Lasse och Henke grillade fläskytterfilé och jag och Birgitta fixade ugnsrostad sötpotatis, tsatsiki och sallad. Jag hann också med att torka blodpudding så nu har hundarna gott träningsgodis ett tag.

På kvällen såg vi när Katarina Widholm från Hudik presterade bra i Postkod miljonären – Heta stolen. Kul att se en “kändis”. Lite annan tv, prat och sedan var jag så trött att jag somnade i soffan vid 22:30-tiden.

Inga kommentarer: