lördag, september 21, 2019

Tollarvalpträff i Axmar

Lite sent om sider så bestämde jag mig för att åka ner till Gästriketollarnas valpträff i Axmar. En träff hemma hos Lena och Mats utan några särskilda aktiviteter utan bara en chans för de små att få träffa andra jämnåriga tollare och helt enkelt röjja. Å jag kan meddela att alla 6 valparna samt Kiitos röjde i flera timmar. Vi ägare grillade korv, fikade och umgicks och pratade hund. En trevlig och okomplicerad träff som resulterade i en mycket trött och nöjd Esset!





När jag kom hem klockan 16 tog jag med tjejerna på en promenad. Vinna fick köra lite apportering medan Esset bara fick vara med och sitta passiv. Vinna fick ett sök som alternerades med linjetagsskick och fotgående. Hon skötte sig helt exemplariskt!

När hundarna var nöjda så började vi med maten. Idag blev det lite koppar och ett glas vin till förrätt. Till varmrätt grillade vi Entrecote och pommes och till efterrätt blev det kaffe och cocosboll.
Vi tog oss också tiden att ta oss ett dopp i tunnan senare på kvällen.

Efter badet var jag så trött att jag somnade i soffan och vaknade inte förrän 02:30. Inte heller Henke eller hundarna hade något annat för sig utan alla sov lugnt och skönt i vardagsrummet framför tvn

Inga kommentarer: