fredag, september 27, 2019

Helgbesökare

Helt hysteriskt stressigt på jobbet även idag. Hinner knappt med att fika eller äta lunch och dessutom blir det tid på flexen varje dag.

På lunchen åkte jag iväg med tjejerna till klubben. Kände att jag behövde komma iväg en sväng. Rastade dem i skogen och gick sedan ner på plan och tränade. Vinna fick köra stadga i ställandet vilket hon nu blivit mycket bättre på. Vi började även köra lite position i backa och avslutade med fjärrdirigering

Esset fick köra ingångar men också lite fotgående och sedan fick hon avsluta med apportering.
Direkt efter jobbet skulle jag träffa Gunilla uppe i skogen kl 16:00. Såklart kom inte jag från jobbet förrän kl 16:30 men då gick vi en promenad med hundarna där de fick röjja ordentligt. VI åkte sedan hem tlll oss eftersom vi ska ha hundarna över helgen.

Var lite nervös för att det skulle bli allt annat än lugnt. Esset 7 månader som helst vill busa hela tiden å så Holly på dryga året. Kombinera det med Vinna som inte uppskattar att det stojjas. Phu! Nästan så att jag gruvade mig för hur det skulle bli.

Precis när vi kom in i huset så ville labbarna kolla av å då sprang de omkring och Esset hakade på och Vinna blev mycket riktigt förbannad så hon fick vara i koppel en stund tills de lagt sig. Småttingarna fick sedan tokröja ute på gården och de sprang hysteriskt. Vinna och Maggie fick då vara inne. Efter det så var allt lugnt och fridfullt. Esset försökt då igång Holly någon gång under kvällen och när hon lyckades så fick de röja ute men det vara bara vid ett par tillfällen på hela kvällen.

Vi har inte haft en så lugnt kväll på flera månader. De tog på krafterna att vara många tillsammans tror jag.

Inga kommentarer: