onsdag, november 04, 2020

Äntligen nyklippt

 Har inte klippt mig sedan i april men idag hade jag äntligen fått en klipptid så efter att första ha skjutsat Henke till jobbet så åkte jag hem och jobbade en knapp timma innan jag åkte till frissan. Direkt därifrån åkte jag till Henkes jobb då han behövde ha bilen för att kunna åka hem till hundarna på lunchen. Han skjutsade mig till jobbet och bara 20 minuter senare ringer de från Sundbergs och meddelar att min bil är klar. Perfekt. Maggan skjutsar dit mig då hon skulle på verkstan med sin bil och sedan hann jag precis tillbaka till jobbet för ett möte.

Klockan 11 åkte jag och nämndsordförande till Friggesund i det omtalade ärendet och träffade där Ht:s reporter och bolagets platschef.

Tillbaka till stan var jag först kl 14 å då hade jag fortfarande inte ätit någon lunch. Köpte en matlåda på Ica som jag käkade medan mina kollegor drack eftermiddagskaffe.

Innan dagen var slut blev det ytterligare ett möte så jag kom inte hem förrän vid 17-tiden men då hade Henke redan hunnit gå med hundarna vilket var väldigt skönt.

Middag och däck i soffan men lyckades hålla mig vaken i alla fall tills det var dags att krypa till sängs för natten.


Inga kommentarer: