onsdag, november 18, 2020

Tillbaka hemma efter en halv dag

 På plats på jobbet igen då vissa grejer inte funkar så bra att fixa hemifrån. Har ett ärende med många gamla rapporter som inte finns digitalt så det ärendet förutsätter att jag är på plats. Dock var vi väldigt få på plats. På miljökontoret plan 2 var det bara jag, Camilla och Maria idag och Camilla och Maria satt i möte så dem såg jag knappt av.

Efter lunch hade jag utbildning som hölls av länsstyrelsen. Två pass varav det första startade klockan 13. Åkte därför hem på lunch och gick en skogspromenad med tjejerna men sen stannade jag hemma under eftermiddagen.

Avslutade dagen med lite andra ärenden och checkade sedan ut klockan 16.30 när Henke kom hem. Efter telefon med mamma så bytte vi om och gick ut en promenad i ett dimmigt och mörkt Vij.

Efter promenaden lagade vi Ceasarsallad och satt och tittade lite på soffor och soffbord då vi behöver köpa en ny soffa då den gamla är både nersutten och nött. Förhoppningen är dock att vi ska kunna spara den och använda den på vår kommande inglasade altan istället.

Efter att hundarna ätit och vilat så körde vi lite apportering. Tränar Esset på att bära stora föremål såsom Dockengås och oj vilken skillnad det blivit. 

Har även en 1kg kanindummies men den har hon burit bra redan från början. Idag la vi till den tredelade 4kg (!!!) dummiesen där jag såg snabbt resultat från att inte kunna greppa till att greppa och faktiskt bära den en bit också. 

Bra inomhusträning i detta mörker!!!


Inga kommentarer: