tisdag, november 24, 2020

Strömavbrott

 Åkte till jobbet idag. Enda dagen jag def. ska vara på plats. När jag och EvaLotta kommer fram så är hela byggnaden svart. Det är strömavbrott i den västra sidan av stan och preliminärt beräknades det pågå till 10:30 så det vara bara att vända och åka hem. 

På förmiddagen hade vi i hälsoskyddsgruppen planeringsmöte och när det var klart gick jag ut och körde lite markeringar med tjejerna nere på täkten där vegetationen är mycket hög även om den är på väg att vissna. Tjejerna var duktiga. När vi kom tillbaka in igen så blev det lunch sedan åkte jag tillbaka till jobbet igen. Hämtade upp EvaLotta och nu funkade allt på jobbet igen.

På eftermiddagen var det utbildning i Geosecma och dessutom mätte jag lite radon.

På vägen hem lämnade vi in min bil på verkstan som nu ska få hjulinställning och servas. Gjorde också lite ärenden på vägen hem efter att ha hämtat upp Henke och släppt av EvaLotta.

Väl hemma så tog vi tjejerna på en promenad, pratade med mamma och gjorde sedan middag vilket idag bestod av kantarellsoppa.

På kvällen lyckades jag hålla mig vaken och blev sittande och såg film ända fram till klockan 01. Bl.a. den nya filmen "Pretty Woman" Hehe... 😀


Inga kommentarer: