tisdag, november 17, 2020

Sista men enda dagen hemma

 Så har vi kommit till den sista "jobba hemifrån" dagen för denna veckan men kan konstatera att jag varit på jobbet eller ute på inspektioner onsdag, torsdag och måndag och fredag var jag ju ledig så idag är faktiskt enda dagen som jag faktiskt varit hemma. Har massor att göra så det kändes bra att vara hemma. Undra hur det kommer att bli fortsättningsvis, om det blir ännu mer möjlighet att arbeta hemifrån nu när smittspridningen är så hög.

På lunchen gick jag en promenad och även idag tog jag med dummiesar och passade på att träna lite. Idag fokuserade vi på markeringar i lite svårare terräng samt terrängskiften då de var tvungen att forcera ett stenmursliknande hinder. Båda tjejerna löste det mycket bra. 

Gick sedan promenad och avslutade med att testa dirigering på linje för först dirigeras till ett känt område för att sedan dirigeras till detta området och sedan vidare längre ut i linje med första området. Är förvånad över hur pass bra Esset klarade detta. Trodde inte alls att det skulle gå men efter att h on fått kolla av det första området lite så svarade hon bra på mitt UT. Vinna klarade det hela bättre men det var ju inte så oväntat...

Efter jobbet gick vi en promenad genom Nordenholm. Blev lite senare än vanligt då Henke jobbade till 16:30 och sedan stannade och handlade och jag jobbade på fram till klockan 17.

Till middag blev det korvstroganoff och sen hade jag tänkt se fotbollen men somnade och vaknade först när matchen var slut.

Inga kommentarer: