tisdag, november 03, 2020

APT och sopslut

 Åkte till jobbet för att vara på plats på APT;n idag. Tycker att mötet blir så mycket bättre när man är på plats jämfört med när man sitter hemma via Teams.

Efter mötet blev det en massa presskontakterer pga en person som skrivit och dragit upp ett drev angående ett ärende som jag jobbat med i ett drygt år. Tidningar, radio, politiker mfl kontaktade mig då hon kritiserade mig/miljökontoret för att inte göra det vi ska. Hon har också kontaktat länsstyrelsen och polisen i ärendet. Ett ärende så pågår och i mångt och mycket är avslutat för miljökontorets del enligt vår bedömning.

Då jag inte sovit mera än en hel natt den senaste månaden så är energin och tålamodet inte på topp så jag orkade helt enkelt inte med detta debatt. Tog hjälp av min chef så efter att vi jobbat med ärendet några timmar så kändes det lite bättre. På eftermiddagen jobbade jag hemifrån och kontakten med media fortsatte och det kommer det även att göra i morgon.

Hundträning fick stryka på foten men en promenad blev det i alla fall. Eftersom jag var hemma och kunde sluta i tid så åkte vi in till stan och promenerade efter strandpromenaden som omväxling. Då får man chansen att träna på att inte hälsa på allt och alla och möta hundar. Perfekt!

Efter maten somnade jag direkt i soffan och sov några timmar.

Inga kommentarer: