torsdag, november 05, 2020

Bra möten och trevlig middag

 På förmiddagen var jag på jobbet och mötena avlöste varandra. Möte om trängselkontroller med anledning av Covid-19 samt möte om miljöbrott tillsammans med polisen och kustbevakningen. Det mötet var väldigt bra då det gav lite svar på hur det går i ärendet som vi anmält eller berörs av.

Åkte hem lite senare än vanligt på lunch så då stannade jag hemma och jobbade lite. Vi skulle nämligen avtacka Anne-Li som slutat hos oss för en tid sedan men där vi skjutit upp avslutningen gång på gång pga Coronan. Nu blev det äntligen av och vi hade löst det på ett bra och säkert sätt som ändå blev väldigt trevlig.

Vi avtackade henne med en middag på Frägsta. Vi hade bokat hela anläggningen så vi behövde inte träffa några andra sällskap. Dukningen hade också anpassats så vi satt max 4 och 4 för att inte sitta i för stora sällskap men ändå kunna hålla avstånd även inom vårt sällskap. 

Supergod mat med Antipasti till förrätt, en pasträtt till varmrätt och såklart klassisk Tiramisu till efterrätt. En mycket trevlig stund blev det.

Henke hämtade mig och EvaLotta på jobbet efteråt så sen bevakade vi resultatet från det Amerikanska valet men man blev inte så mycket klokare för det. Kommer nog att ta ett tag innan resultatet kommer skulle jag gissa.



Inga kommentarer: