lördag, november 28, 2020

Solig lördag

 Lördag fick en väldigt lugn inledning med vinterstudionöje. Skidskytte och skidåkning där tjejerna gjorde riktigt fina resultat i världscupspremiären. Skidtjejerna följde upp gårdagens sprintresultat där det blev helsvenskt på pallen med Linn Svahn, Maja Dahlqvist och Jonna sundling igår med Frida Karlsson och Ebba Andersson som två och trea efter Johaug idag.

Kom inte ut förrän klockan 12 och då gick jag först med tjejerna och la ut ett stort sök med 14 små dummiesar. Vi tog sedan en promenad genom byn och passade på tillbakavägen att fotografera lite i solen på täkten mitt i byn.









Tillbaka på vår del av byn så fick de ta in söket. Vinna fick börja med att ta in 5 stycken och sedan fick Esset ta in fem stycken. De var båda lite sega idag kändes det som. Blev lite småtrötta men jag tror Esset är på gång att börja löpa så det är nog därför. Vinna fick sedan ta in ytterligare två men sen var de båda trötta så jag gick ut och hämtade de två sista som låg längst ut i söket.

Väl tillbaka på gården tog vi lite julbilder i frosten i skogen eftersom Henke höll på att fälla lite träd där vår värmeslang ligger. Vi tog också några små granstörar som vi gjorde iordning och satte upp på infarten. Sen ska jag sätta till belysning i dem också men det får bli någon annan dag för jag behöver köpa batterier till dem först.

Totalt 3 timmar utomhus även idag så det känns skönt men man blir lite trött efteråt. Inte hade vi ätit någon lunch heller så istället gjorde vi lite tilltugg i form av koppar mm.

Såg skidskytte och sedan somnade vi en stund innan det var dags för middag. Grillat och pommes blev det idag.


Inga kommentarer: