lördag, november 07, 2020

Lingarö naturreservat och fix i totohallen

 Fint väder men lite seg så här på morgonkvisten så vi kom inte i gång så tidigt. Klockan 14 skulle jag till totohallen för nu är det dags att ställa iordning den för säsongen. Först ville jag dock komma ut och röra på mig och få lite frisk luft och dagsljus. Hundarna behövde också få aktivering så vi åkte ut till Lingarö naturreservat för att se hur det såg ut och vad det hade att erbjuda. 

På vägen dit stötte vi på en fin tjädertupp efter vägen


Blev en lagom lång tur med fina vyer men när det gäller vandringsbetyget så var det inte så mycket att hurra för. Det var en liten stig som man följde och den största delen av turen gick man inne i skogen så jag tror inte att vi kommer att vandra hit så många gånger till. Inge just den här turen i alla fall....





Precis lagom till kl 14 anlände jag till totohallen efter att först ha lämnat av Henke hemma. I år tog det 2 timmar att ställa iordning allt å då var vi 12 stycken som hjälptes åt.

Under tiden jag var i hallen åkte Henke och hämtade plattor som vi fått av Katarina och Jonas. De ska vi använda som stöd när vi bygger ny altan på baksidan nästa år är det tänkt.

Väl hemma så hade mörkret lagt sig. Vi tog hundarna på en tur ner till bäcken och sen slappade vi en stund innan vi fixade iordning middagen. Före maten ställde jag iordning och hade ett skönt fotbad.

Det blev sedan en riktig lyxmiddag!

Löjromstoast till förrätt

Grillad biff med pommes till varmrätt. Första köttet från årets oxe visade på mycket hög kvalité. Supermört och gott kött och dessutom perfekt grillat.

Till efterrätt blev det även idag vit chokladmousse.

Inga kommentarer: