måndag, januari 25, 2021

Bra start på veckan

 Den här måndagen blev det verkligen en bra start på veckan. Efter förra veckans rapportläsning kunde jag idag på förmiddagen skriva beslut i ett ärende som innebär en hel del arbete just nu. På lunchen tog jag på mig broddarna och försökte trots ishalkan att genomföra en löprunda. Det hade fallit lite snö i natt så det var riktigt förrädiskt då man inte kunde se isen men det gick ändå ganska bra även om man ibland fick trippa eller bromsa genom att springa upp i snödrivan.

Efter att jag vänt i andra änden av byn bestämde jag mig för att testa att springa efter skoterleden tillbaka och det var ett bra drag för spåret var hårt och där var det ingen halka.

Efter dusch och lunch så jobbade jag vidare fram till 16:30 och efter en halvtimmas vila så rastade jag hundarna och åkte till totohallen. För första gången i år träffade jag Tobbe och Kajsa och tränade i hallet. Sååå skoj och såå härligt att få träffa träningsvännerna igen.

Träningen fokuserades på fotgående, läggande, ställande, sättande under gång samt rutan. Innan jag började träningen så körde jag platssittning och platsliggning 2 minuter och det fungerade bra. Vinna fick även köra lite högerhandling... Tjejerna var riktigt duktiga och jag tyckte det var roligare än någonsin, eller i alla fall på länge, att träna lydnad igen.

Kom inte hem förrän 19:30 å då hade Henke fixat korvstroganoff med ris och sen blev det lite handboll och annat tv-titt.

Inga kommentarer: