onsdag, januari 13, 2021

Ja men grattis till mig då....

 Ännu ett år har gått... I år "firade" jag min födelsedag på jobbet. Ja, fira och fira... Inte firar man väl i den här åldern när man fyller så ojämnt det kan blir eller? Nä inte jag i alla fall. Vi brukar fixa en god födelsedagsmiddag och så ska det bli även i år men vi tar den på fredag. Dagens planerade middag var Jordärtskockssoppa. 

Eftersom vi hade en hummer kvar i frysen sedan nyår så gratinerade vi den till förrätt så en helt vanlig onsdagsmiddag kan man inte påstår att det blev.... 

Efter jobbet stannade jag till och handlade och då råkade det följa med varsin bakelse hem också 😂

Hur som helst jobbade jag som sagt på plats idag. På vägen hem handlade jag och jag tror aldrig jag varit med om att det varit så lite folk på Ica tidigare. Detta trots att jag anlände dit kl 17 då det rimligen skulle ha kunnat vara mycket folk. Om det var de nya reglerna för att undvika trängsel i butiker eller det besvärliga vädret som var orsaken till detta vet jag inte men jag skulle tippa på att vädret hade en stor inverkan. Tror att det kommit ca 1,5 dm snö under dygnet och dessutom blåst så att det drivit en hel del.

Väl hemma hade Henke gått en kort promenad med tjejerna och satt igång att skotta. Jag tog tjejerna på ytterligare en kort promenad innan jag gick in och röjde upp lite hemma och började förbereda inför middagen. 

På kvällen blev det telefonsamtal med nära och kära. 

Inga kommentarer: