torsdag, januari 14, 2021

Dubbelt hemmajobb

Idag var både jag och Henke hemma. Jag sitter då i köket och Henke inne på kontoret.

Fokus idag var ett möte för sammanställning av tillsynen 2020. Efter det och även en stund före så satt jag och knappade in alla våra mätningar av cesium och radon som vi genomfört under 2020.

På lunchen gick jag och Henke en promenad genom byn. Härligt men friskt väder, sol, blå himmel, vit snö och -10 grader. Tanken var att jag skulle springa men samtidigt tänkte jag att det är skönt att vara ute lite längre så vi promenader istället. Löpningen tänkte jag att jag skulle ta efter jobbet istället.





På eftermiddagen blev det lite rapportgranskning, diarieföring samt avrapportering av utförd Tobakstillsyn 2020.

När det var dags att gå ut med hundarna igen visade det sig att temperaturen rasat och visade på -17,8 grader. Löpning, njaaaa! Blev en promenad i stället då det blivit så kallt. För första gången tog jag också fram skidorna för att se hur Esset skulle reagera på dem. Jodå, lite intressanta var allt stavarna och skidorna men jag hoppas att hon ska dra lika fint när jag står på skidor som när jag har löpskorna på mig.

På kvällen packade jag upp ytterligare lite grejer i kontoret. Nu är det "bara" Henkes grejer som ska rensas upp innan de kan packas upp och dessutom måste garderober på plats innan kläder och linneskåpsgrejerna kan packas upp.

Kallt ute, brasa inne och en värmande spansk kaffedrink bestående av kaffe, likör 43 och vispgrädde. Mums!

Inga kommentarer: