onsdag, januari 20, 2021

Praktiskt arbete på kontoret

 Idag var jag på plats på jobbet igen. De senaste dagarna har jag förberett två stora utskick och när jag var på plats idag skulle det praktiskt genomföras också. Handlingar skulle skrivas ut liksom bilagor som sedan skulle vikas och läggas i kuvert. Sedan skulle många få utskicket via mail också vilket innebär en hel del arbete även det eftersom det inte gick att göra ett massutskick då utskicket var individuellt och det var lite olika bilagor som skulle med. Hur som helst så hade jag gjort ett bra förarbete tidigare i veckan vilket underlättade mitt arbete idag som flöt på så bra att jag lyckades göra det klart lagom till lunch.

På plats på jobbet utan hundar innebar att jag kunde ta en kort lunch eftersom vädret inte direkt inbjöd till en lunchpromenad.

På eftermiddagen blev det rapportläsning och svar på dem samt lite annat. Jobbade på fram till 16:30 och på vägen hem var jag tvungen att stanna till och köpa c-vitamin och glukosamin till hundarna. Blev även spontaninköp av en mattermos och ett reflextäcke till Vinna när jag ändå var på XYZ.

Väl hemma klockan 17:30 tog jag med hundarna på en promenad efter skoterspåret och hade tänkte låta dem apportera lite på linjetag efter spåret också men dummiesarna bara försvan under snön så det blev bara några skick sedan skippade vi det och promenerade bara istället. Skoterspår och snö samt mörker verkade göra Esset lite mera benägen att hålla sig närmare mig så både tjejerna fick gå lösa nästan hela promenaden.

På kvällen blev det Kycklingpaj till middag och sedan såg vi Sveriges handbollsmatch i VM vilket blev en riktig rysare. Sveriges inledning av bedrövlig och 20 minuter in i matchen tror jag bara vi gjort 5 mål och låg därför under med hela 8 mål. En fin upphämtning gjorde i alla fall att matchen slutade oavgjort även om vi 3 sekunder före slutet faktiskt ledde matchen. Hu vilket rysare....

Inga kommentarer: