måndag, januari 04, 2021

Inköp av nytt golv

 Lugn start på dagen sedan efter frukost så tog vi en promenad genom byn, bort till Gryttja och ut till Östanbräcksvägen. Gick sedan efter Rogstavägen tillbaka till vår byaväg och följde den tillbaka hem igen. En promenad på drygt 10 000 steg så då kunde vi med gott samvete åka till Jannes golv. Vi hade tur och fick direkt tag i det golv vi skulle ha. De hade den mängd vi behövde hemma så vi kom snabbt hem igen och kunde sätta igång att montera ner garderoben. 

Först blev det lunch och skidkoll på tv samt lite vila då jag alltid slumrar till när jag lägger mig på eftermiddagarna. På sen eftermiddag började vi montera ner garderoben som vi ska byta ut. Den visade sig vara lättare sagt än gjort då de skruvat fast den i väggen och limmat fast den i golvet så det slutade med att hela stommen bröts sönder. Bara att skrota hela skiten... Onödigt men nu får det bli så....

När rummet var helt tom rev jag lös tapet och sedan spacklade jag en och en halv vägg men sen tog spacklet slut så vi måste köpa mera i morgon.

Ytterligare en promenad med tjejerna och sedan körde jag lite tung/stor apport ute på gården medan Henke gick in och fixade lite med maten. I morgon kan vi förhoppningsvis börja tapetsera det första.

Inga kommentarer: