söndag, januari 17, 2021

Helt fantastiskt väder

En riktig skitnatt med huvudvärk och än var det inte över.... Blev en lugn vanlig helgmorgon med frukost och sedan  tog vi på oss friluftskläder och tog med kameran ut. Började med att borsta Vinna när vi kom ut eftersom hon löser päls som tusan nu.

Vi testade att promenera längst med skoterspåret och nu hade det blivit hårdare. När vi passerat min "träningstäkt" så kom vi ut i solgen. Hundarna kunde vara lösa och Esset sprang som en vilde men fastnade ändå på ett antal bilder. Titta vad fint väder vi hade och vad fina tjejerna är! 💓




Vi fortsatte skoterspåret bort till Gryttja och gick sedan vägen tillbaka till Vijvägen igen. 






Blev en promenad på drygt 1,5 timmar, drygt 11300 steg och ändå hade klockan bara blivit 12:30. Kom hem precis lagom till Herrarnas skidskytte. Gick väl sådär... Han slumra en stund efter den dåliga natten och såg sedan tjejerna som var bättre.

Efter detta gjorde vi också lite nytta och rensade pärmar på gamla papper som vi sparat. Pärmarna ska rensas innan de får ställas tillbaka på kontoret. Tror att vi lyckades bli av med nästan 4 hela pärmar. Inte illa! Värmen för golvvärmen kom också på plats.

Tyvärr ville inte huvudvärken helt ge sig. Trotsade huvudvärken och tog en skidtur på vägen och på täkterna vilket kanske inte var det smartaste jag gjort. Blev helt slut trots att jag åkte väldigt kort...

Till middag idag hämtade vi pizza och kollade på tv.

Inga kommentarer: