onsdag, januari 27, 2021

På plats både på jobbet och i totohallen

 Idag var jag på plats på jobbet. Passade då på att skriva ut ett antal handlingar som ska arkiveras. Det är en av de få grejer som inte blir gjorda när man jobbar hemifrån. Det är ett omfattande ärende som än så länge består av två fulla pärmar. Större delen av handlingarna har hittills legat lösa i en akt men nu är de noggrant insorterade i pärmar istället. Annars blev det lite smått och gått uträttat idag och än en gång en hel del telefonsamtal. 

Det som inte händer de dagar jag är på jobbet är att motionera... Antalet steg på stegräknaren blev minimala särskilt eftersom vi bara rastade hundarna en kort promenad när jag kom hem eftersom jag skulle iväg till totohallen igen, 

När jag kom till totohallen så var det ovanligt mycket folk där. Tobbe och Kajsa visste jag skulle vara där men utöver dem var det en person till med två hundar i hallen. Nyttigt för framförallt Esset som inte tränat med andra hundar på länge och hon fixade det väldigt fint.

Senare i träningen försvann en person men istället kom det till två andra och därmed också två andra hundar. 

Mitt fokus blev idag:

Fotgående, läggande-, ställande-, och sättande under gång men testade även lite apportering och momentet hopp. För första gången blev det också en platsliggning med andra hundar för Essets del. Hon fick även en platssittning när andra hundar tränade. Riktigt duktig var hon även om svansen gick som en propeller på platsliggningen. Hon låg dock kvar men jag vill såklart ha en mera avslappnad attityd i platsliggningen. 

För Vinnas del blev det fotgående, Ställande-, läggande- och sättande under gång samt högerhandling i rallyn. Även hon väldigt fokuserad och fin hela träningen. Riktigt roligt och jag är nu mera taggat att träna hund igen.

När jag kom hem hade Henke fixat ädelostfyllt kyckling med ris som blev dagens middag. 

Kl. 20:30 började Sveriges kvartsfinalmatch mot Qatar vilket skulle visa sig bli en riktig kanonmatch för Sveriges del. De vann med 12 mål och utklassade Qatar i andra halvleken. Riktig bra match och Sverige är nu i Semifinal för första gången på 11 år.

Inga kommentarer: