lördag, januari 30, 2021

Långpromenad och garderobsmodifiering

 Vaknade som vanligt tidigt och såg lite nyhetsmorgon och drack en kopp kaffe. Termometern visade på -18 grader, brrrr!!! Fick  bli varm choklad och limpsmörgås till frukost idag.

Efter frukosten klädde vi på oss och gick sedan samma runda som jag gick själv igår. 




Jättefint väder och riktigt härligt när man gick mot solen och hade vinden i ryggen. De sträckor som gick vindutsatta och i skuggan var riktigt bitiga.

När vi kom hem blev det en varm kopp te och sedan satte vi igång och bygga ihop garderoben. Lådorna monterades in och det gick väldigt smidigt och sedan byggde vi ihop en dörr. När vi skulle hänga på den på garderoben så konstaterade vi att det var liite för låg takhöjd för att det skulle gå. Vi funderade och funderade och jämförde med de garderober som vi har i gästrummet och sovrummet och kom så småningom fram till en lösning som vi konstaterade att de även gjort i gästrummet. Men skulle det räcka??? Vi monterade ner dörren i gästrummet och testade om vi kunde få upp den i datarummet och visst, det gick. Bara att monterade tillbaka dörren i gästrummet och sedan bygga ihop den andra dörren och modifiera upphängningsanordningen så kunde vi få allt på plats. Tog dock sina timmar men nu står garderoben där den ska och i morgon kan jag börja lasta in alla grejer.


Det blev en promenad med tjejerna på eftermiddagen också och sen blev det grillad ytterfilé och potatisgratäng till middag.

På kvällen var vi lite frusna så då gick vi ut och tog ett värmande bad i baljan. Härlig avslutning på dagen.

Inga kommentarer: