söndag, januari 31, 2021

Handbollsfinal och lite viltträning

 Även idag kallt men inte riktigt lika kallt men inte heller lika soligt och fint. Idag tog jag med kråkan och anden på promenaden. Tjejerna fick några linjetag med stoppsignal mm. Idag gick vi lite längre än tidigare då vi även gick för att titta på ett hus som de håller på att bygga ute vid Östanbräcksvägen och dessutom kollade vi in isen på Vijbosjön så vi gick nog närmare en mil totalt.


Vinna apporterar kråka men hade tänkt ta anden också därav inkallningssignalen...

Esset apporterar kråka. Slarvade vid upptaget och tappade den på vägen men tar självmant upp den igen och nu med bättre grepp.

Esset apporterar and. Slarvar med avlämningar så där måste vi lägga lite fokus i vår. Det viktiga hade varit att fokusera på snabba upptag och bra grepp och där har vi kommit en bra bit även om det ibland blir lite för snabba upptag på bekostnad av greppen...

När man passerar ån har det bildats ett häftigt vitt skum som frusit uppe på isen.'

Innan vi gick så gjorde jag iordning semlor. När vi kom tillbaka efter nästan 2 timmar utomhus så var det gott med semla och en kopp tea.

Självklart såg vi skidorna från Falun där det idag var sprint. I damklassen vann Linn Svahn och Jonna Sundling kom trea. I herrsprinten kom Oskar Svensson tvåa. Riktigt bra jobbat av svenskarna!!!

Lite handboll såg vi också när Spanien och Frankrike spelade om bronset. Henke fixade iordning tacos medan jag började lasta in i garderoben. Trots att vi har en större garderob så blev det väldigt fullt. Känner dessutom att vi ska komplettera garderoben med ytterligare två lådor å då kommer det nog att bli bra.

En runda på skoterleden och sedan Sveriges Guldmatch som blev en riktigt rysare. Superbra match där den Danska målvakten verkligen spikade igen målet de sista 15 minuterna vilket innebar att matchen gick förlorad. Danmark vann med två mål men ett VM silver på detta orutinerade Svenska laget är ändå sååå bra!!! Hurra!

Efter maten lastade vi in alla kläder, sängkläder, dukar och handdukar i garderoben och passade samtidigt på att rensa bort en hel del. Skönt, vi är nära nu...

På kvällen kände jag mig trött och febrig även om jag inte hade någon feber. Hela natten sov jag dåligt och svettades och frös om vartannat men någon feber kan jag inte påstå att jag har. Vi får se hur det artar sig under dagen i morgon.

Inga kommentarer: