söndag, januari 10, 2021

Sista dagen på ledigheten

 Så var den långa ledigheten över. Först tänkte jag att det skulle bli skönt att bara vara ledig och vila och träna hund under ledigheten. Så här i efterhand känns det inte alls som att det blev så.

På sista lediga dagen blev det i alla fall en lång promenad med tjejerna efter frukost. Först tog vi det lugnt och satt och beställde en ny garderobskombination till datarummet eftersom den gamla skulle bytas ut. Tanken var att vi skulle sälja den men när vi skulle montera ner den så gick stommen sönder så då får den gå till tippen istället. Nu är en ny beställd och förhoppningsvis ska den komma redan den 22 januari och då först kan vi göra klart det sista.

Hur som helst så bestämde vi oss för att gå en långpromenad. Det var ett smart drag för efter ca halva promenaden så kom solen och gjorde det ännu härligare. Det var bara en minusgrad så när solen kom fram kände man hur den värmde trots att vi bara är i mitten av januari, härligt! 

Totalt drygt 7 kilometers promenad blev det och sedan blev det lunch samtidigt som vi såg skidåkningen och den berömda klättringen upp för slalombacken. Det var även mixstafett och singelmixstafett skidskytte så vi blev sittandes några timmar.

Innan middag gick vi en kort promenad längst med bäcken och sedan stannade jag ute på gården och körde lite vilt med framförallt Esset och hon var lika duktig idag. Hurra!

Till middag blev det tacos och sedan packade vi upp lite i datarummet och återställde våra hemmaarbetsplatser inför kommande arbetsvecka. Nu är det ingen återvändo...

Inga kommentarer: