lördag, januari 23, 2021

Felsökning och garderobsbygge

 Vi har sedan i tisdags inte haft någon belysning i tvättstugan/groventrén, hallen, lilla toaletten och utomhus så idag kom Lasse för att felsöka. Vi har själva genom uteslutningsmetoden konstatera att det måste vara kopplat till skymningsrelät för utomhusbelysningen.

Lasse kunde både mäta och utesluta annat men fortfarande efter dagens genomsökning är det oklart om vad som är fel. NU kopplades i alla fall utebelysningen förbi relät så vi har utomhusbelysning och samtidigt fungerar då också belysningen inomhus vilket är superskönt. Han kommer tillbaka i morgon och fortsätter detektivarbetet....

Jag gick en långpromend med tjejerna före felsökningen började. Testade skoterspåret men det var djupt och när jag passerat bäcken så var det så blött under snön att jag blev tvungen att vända och gå tillbaka till vägen igen. Gick sedan genom byn men sen var jag tvungen att åka hem och byta strumpor och skor.

Väl hemma röjde jag bort lite förpackningar från garderobsbygget. Vi byggde ihop stommarna innan vi gick ut så nu är i alla fall den på plats. Passade perfekt!

På kvällen lagade vi en stor köttfärsbiff med tomat och fetaost till middag. Som förrätt friterade vi dumplings och chili cheese. Mums! Idag var det också bättre väder så vi  passade på att bada i tunnan idag. Härligt!




Inga kommentarer: