onsdag, januari 06, 2021

Slipning och tapetering på schemat idag

Både att spackla och att slipa brukar vara tråkigt tycker jag men den här gången har det fungerat bra. Det har inte varit lika svårt och tråkigt som jag tycker att det brukar vara.

Idag gick vi en promenad i skogen. Gick bort till Blästa och sedan bort mot Rogsta. Längst med skoterspåret (som dock inte är något skoterspår änne eftersom vi inte har så mycket snö) och ner till Talgen. Genom Nordenholm och tillbaka hem igen. Kul att gå olika turer trots att vi utgår hemifrån. Tänk om man alltid tog en 10-12.000 stegs promenad varje dag men det hinner man sällan när man jobbar. Det tar ofta 1,5-2,5 timmar beroende på vilket terräng man går igen.

När vi kommer hem efter den här typen av promenad så är vi ofta rätt varma och nästan lite svettiga. Ofta lagar vi till lunch och sen blir man lite frusen. Lägger man sig då under en filt så somnar man så himla skönt, så även idag!

När vi vaknade så satte vi dock igång och tapetserade lite. Vi slipade först det sista som vi spacklade igår. Dammsög rummet och tapetserade sedan en vägg innan vi kände oss nöjda med dagen. Äntligen är vi igång med tapetseringen...


En kort promenad i mörkret och sedan en helt vanlig sen middag framför Jägarna och lita annat på tv. Vi kommer sällan i säng före 02-tiden så det kanske inte är så konstigt att vi kommer igång lite sent på morgon också.

Inga kommentarer: