fredag, januari 22, 2021

Planerade för en halvdags jobb

 Blir många plusstimmar på flexen när man jobbar hemifrån och inte behöver åka till och från jobbet morgon, kväll och lunch. Planen var därför att sluta vid lunch idag och tanken var samtidigt att fram till dess läsa den 300 sidors rapport om de planerade saneringsåtgärderna vid en fastighet i Hudiksvall. Kan redan nu meddela att den planen gick om intet. Läste förvisso rapporten men han inte med det på förmiddagen utan behövde även en stund efter lunch pga ett antal längre telefonsamtal bl.a. När materialet väl var genomläst så begärde jag in lite förtydliganden och fick också svar på mina frågor så nu hoppas jag att jag har så mycket på fötterna att jag på måndag kan skriva ett delsvar i ärendet.

Annars blev det en promenad med tjejerna när jag gick genom byn. Det var såklart rätt halkigt även om det nu hade frusit på och sandats vilket gjorde att det var stor skillnad motför igårkväll när det spöregnade.

Jobbade på fram till klockan 16 och när Henke kom hem gick vi en promenad genom byn ännu en gång och sen blev det lite asiatisk middag idag. Dumplings, anka och tigerräkor.

Påbörjade också byggnationen av garderoben till kontoret som anlände från IKEA under dagen idag men vi orkade inte särskilt mycket då vi samtidigt ville se Sveriges match mot Slovenien i handbolls VM. Det blev den tredje sekundmatchen i rad för Sverige. Den första resulterade i Svensk vinst, den andra kändes som en vinst när Sverige räddade oavgjort och denna matchen kändes som en förlust även om den slutade oavgjort. Nu måste Sverige minst klara oavgjort mot Ryssland i matchen på söndag.


Inga kommentarer: