tisdag, augusti 07, 2012

Förberedelser

Det verkar vara många som redan är på plats på Öland och jag är väl i ärlighetens namn halvt om halvt där jag också...

Idag efter jobbet började jag lägga fram lite grejer och gjorde en handlarlapp så att jag kan handla på vägen hem från jobbet i morgon. I morgon blir det också lite matlagning och nedpackning och lastning av bil. Min tanke är att jag ska kunna åka samtidigt som Henke åker till jobbet på torsdagmorgon. Är ju en rätt rejäl tripp på drygt 80 mil enkel resa men det går nog bra i morgon. Gruvar mig mer för hemresan på söndag då man varit igång en hel dag (ja långhelg) och att då köra på kvällen/natten. Undrar just när jag kommer att orka upp och gå till jobbet på måndag. Ja ja... det är länge till måndag.

Idag kom jag hem strax efter kl 17. Vid 18 tiden åkte jag och Humla iväg och körde några vattendirrigeringar vid kaffebönan bara för att göra nått. Än en gång, inget svårt, allt fullt synligt och på intet sett långt.

Efter maten la jag som sagt fram det mesta som ska packas i morgon. Får komplettera lite då jag kan behöva vissa grejer i morgon, tex regnkläder och hundbäddar mm men nu känner jag verkligen att jag är på väg.

Lite OS blev det också men det var inte så mycket svenskt idag så det blev lite halvhjärtat.

Inga kommentarer: