måndag, augusti 27, 2012

Ny vecka

Så var det dags för en ny arbetsvecka. Inser att detta är den första veckan som jag kommer att jobba alla fem dagarna sedan jag gick på semester i juli.

Vi började dagen med att vara på Ulvberget, Hudiksvalls avfallsstation på studiebesök med efterföljande personalmöte.

Avslutade klockan 12 och åkte då direkt hem på lunch till hundarna.Blev en bäckensväng och sedan lunch så jag var tillbaka på jobbet igen redan klockan 12:45.

Eftermiddagaen på jobbet spenderades med att formulera en brev för ett överklagande jag har som nu skickas vidare till länsstyrelsen för vidare handläggning.

Direkt efter jobbet gick jag och Gunilla en långpromenad med hundarna. Kände att Vinna behövde röjja lite med labbarna efter alla resor och grejer som varit.

På kvällen kände jag att jag var lite trött men jag gjorde i alla fall ett försök med lite inomhusträning med hundarna. Vinna fick träna på att sitta medan jag gick runt henne vilket är väldigt svårt tyckte hon. Lite liggträning blev det också samt första steget på nått form av lydnadsfotkommando.

När hon var klar tog jag Humla och nu började cirkusen. Allting skulle tydligen ske i 300 knyck och vänta på kommando är väl ingen vits utan hon försökte allt, skuttade och halkade och tyckte att det var skitkul. Hmmm hon behöver tränas utomhus.

Försökte med Neo även han var lika överförtjust och provade allt han kunde och halkade omkring som en vante på golvet. Även han måste tränas utomhus... Men kul tyckte de att det var. Kanske ska köra lite lydnad i vinter med dem...?

Inga kommentarer: