måndag, augusti 06, 2012

Tillbaka till ordning och reda...

=

Slut semester kvar

Måndag och dags att gå tillbaka till jobbet. Sov gott och vaknade rätt lätt när klockan ringde strax före sex. Duschade, åt frukost och gick en sväng med Vinna och var sedan på jobbet strax före kl 7.

Såklart blev det mycket prat då vi var några stycken som kom tillbaka efter semestern idag. Hann ändå med att skriva totalt 14 svar på ärenden som inkommit under semestern. Kände mig riktigt nöjd med mig själv.

På lunchen åkte jag hem till hundarna och även det var jag nöjd med för allt flöt på så bra att jag var tillbaka på jobbet igen efter bara 45 minuter.

Efter jobbet blev det kloklippning av tjejerna, lite örontrimning av Humlas omöjliga öron och sedan en skogspromenad med vovvarna med skott, kantarellplockning och hundbad.

Direkt när jag kom hem stack jag iväg och cyklade med Humla, blev 6 km så nu har jag i alla fall cyklat två gånger på två veckor... Måste få lite regelbundenhet i hennes konditionsträning för Humlas kondition är verkligen inte vad den borde vara...

Direkt när jag kom hem gjorde jag mat medan Henke testade att sätta upp tältet som de ska sova i när de ska cykla cykelvasan i helgen. Gjorde en ny rätt med broccoli, kassler, ost, tomat och ananas. Pluss grädde såklart då att det blev en gratäng. Mums var det!!!

Kvällen spenderades med lite film, lite OS och bara slappande i soffan.

Inga kommentarer: