lördag, augusti 25, 2012

Pixel-Bootskullen 1 år!!! och Andjakt

Före och efter. Eller det lät ju konstigt! Småttingar och 1 åringar kanske känns mera rätt!!! Tack Anette för bilderna!!!

På tollarspecialen träffade vi en hel drös med Bootsvalpar. Så här såg det ut!!! Tack Doris Hoffmann för bilden!!!
Firandet idag började klockan 9:00 efter en skön sovmorgon. Efter frukost så åkte jag upp med Vinna i skogen för att spåra lite. Hon spårade bra, fick jobba i blindtarmen och tappade lite efter en vinkel och fick jobba på ordentligt innan hon hittade tillbaka men sen gick det som på räls.





När vi kom hem blev det hundgården för hundarna, Henke klippte gräset och jag duschade och sen blev det en stadstur med lite klädsshopping.

Efter ett besök på McDonalds så blev det full fart till Norrbo då jag blev erbjuden att vara med som apportör. Blev mer skjutet än vad de tränkt, totalt 35 änder och av dem apporterade Humla 15. Inte illa!!! Enda grejen var att det var lite gnäll även nu. Undrar om jag kommer till rätta med detta nån gång. Sätter stark tilltro till att det faktiskt beror på skendräktigheten. Gnällde och åt and förra året så att hon gnäller i år är kanske inte så konstigt. Inga änder åts i alla fall upp så det är jag tacksam för. Glömde tyvärr kameran i bilen men en liten viltparad blev det i alla fall...

Humla och Harry
Direkt när jag kom hem så åkte jag upp i skogen och blodade ett spår så att Vinna ska få gå det i morgon. Ska bli spännande. Gjorde ett kortare spår idag men med det hon tyckte var svårt, blindtarmen och sedan gjorde jag en öppen spetsvinkel. Totalt var väl spåret 300m skulle jag gissa...

År god middag med oxfilé och eftersom vinna fyllde ett år idag så fick såklart hundarna också varsin portion oxfile, klyfpotatis och beasås.
Vinna är väldigt sugen på Neos portion
 

Grattis Vinna 1 år!!!

Inga kommentarer: