tisdag, augusti 21, 2012

Kurs dag 2 samt hemresa

Packade ihop direkt på morgonen och åkte sedan tillbaka till träningsplatsen. Vi körde samma upplägg idag, dvs körde en och en hund och stämde av om det vi tränade igår hade sjunkit in samt tog tag i nya grejer om vi kände att vi ville göra det.

Vinna fick gå som hund nummer två om det var så att hon skulle bli för trött. Körde vattenigångar även idag. Testade först lite själv och då hoppade hon direkt i men när vi körde med Anita ute i båten så var det lite mera velande innan hon kastade sig i. Detta behöver vi träna på men det känns som att det inte är nått problem utan bara en rutingrej. Båt var dock inget som helst problem…

Efter vattenträningen så testade vi markering med skytt, kastare och en granskande Anita. Håkan sköt, Irene kastare och Anita stod bakom för att se Vinnas reaktion. Jag skickade på linjetag bakåt och sedan fick hon gå på markeringen. Vinnas reaktion var UTMÄRKT! Ingen iver, ingen rädsla utan bara trygg som en fura. Nu lägger vi ner oron för skott för det är inget problem!

Humla fick gå på några vattendirigeringar idag och det gjorde hon riktigt bra. Lyssnade fint och var lugn och tyst. Nu tränar vi vidare...
Anita premiärror Johannas nyinköpta båt

Berra

Virpi

Virpi

Vinna

Bara så jag kommer ihåg var jag varit... Elisabeth och Emil

Emil på vattendirigeringen

Emil

Men oj vad händer nu? Elisabeth på språng....

Till vänster ska du Emil. Tydlig som få...
Träningen avslutades klockan 15. Packade ihop och bytte om och åkte sedan iväg för att hämta en stol som Marja-Liisa glömt på viltspårprovet. Efter det styrde vi bilen mot Sverige och stannade på McDonald’s för att äta middag innan vi fortsatte. Fick se Älgko med kalv på vägen men i övrigt var det inga annorlunda händelser efter vägen. Till Hudik kom vi klockan 23:30 å då lastade jag av mina grejer. Vi packade om Marja-Liisas grejer till hennes bil och sedan stöp jag i säng. Marja-Liisa rastade Rasa en sväng innan hon fortsatte sin resa ner till Stockholm där hon fick några timmars vila innan hon skulle köra ombord på färjan.

Oj vilken härlig helg det varit och STORT TACK TILL JOHANNA OCH HENRIK för BOENDE, MAT och SUVERÄN SERVICE HELA MIN NORGEVISTELSE.

Nu tränar vi vidare och sedan kommer det Nordiska tollargänget att träffas igen tillsammans med Anita den 1-2 juni 2013.

Inga kommentarer: